WERK

WERK

 

Werk

Als freelance tekstschrijver schrijf ik uiteenlopende teksten voor diverse opdrachtgevers. De ene dag maak ik een (online) magazine, ga ik op pad voor een reportage of maak ik teksten voor een website. De andere dag houd ik een interview of vertaal ik een beleidsnota naar een lekker leesbaar stuk. De variëteit in tekstsoorten en onderwerpen is groot, maar het eindproduct is altijd: een heldere en pakkende tekst. 
Naast mijn werk als tekstschrijver ben ik gecertificeerd docent NT2. Met veel plezier geef ik Nederlandse taallessen aan anderstaligen.

 

Aanpak

Bij een schrijfopdracht ga ik snel aan de slag na een korte instructie van de opdrachtgever. Ik verdiep me in het onderwerp, praat met betrokkenen, interview mensen, telefonisch of op locatie. Ik schrijf en ik schaaf tot de tekst lekker loopt en voldoet aan de wensen van de opdrachtgever. Binnen de afgesproken tijd lever ik een tekst op maat. Om een totaalproduct te realiseren, werk ik ook samen met grafisch vormgevers, fotografen en andere tekstschrijvers.
Bij een taaltraining sluit ik aan op het niveau en de wens van de cursist. Ik zorg voor gevarieerde, effectieve en leuke lessen. Ik vind het belangrijk dat cursisten zich prettig voelen in de groep en zich vrij voelen om te communiceren en fouten te maken.

 

Back to Top